NordNews
Avem ce spune

Deputatul Gațcan părăsește PSRM și aderă la Pro Moldova

Cu regret, în aceste câteva luni de parlamentar al majorităţii parlamentare, în plină pandemie şi criză fără precedent în sistemul medical, constat o lipsă totală de progres şi de măsuri eficiente pentru salvarea sistemului medical şi regret că vocile multor specialişti veritabili nu sunt auzite. Am ajuns să-mi fie ruşine să privesc în ochi colegilor mei de breaslă. Dar nu pentru asta am venit eu în Parlament.

Echipa Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a avut o şansă unică de a rezolva problemele oamenilor şi a salva ţara din criza în care s-a pomenit, dar, din păcate, luptele politice interminabile, gravele greşeli de management, deciziile neprofesioniste, lipsa de curaj şi chiar admiterea de falsuri în gestionarea crizei COVID-19 m-au determinat să mă detaşez de aceste acţiuni care depăşesc interesele cetăţenilor şi ale statului.
(…) Nu vreau să dezamăgesc alegătorii mei. Vreau să continuu realizarea promisiunilor electorale şi ştiu cum pot face asta! Dar constat că aceste promisiuni nu le voi putea realiza alături de echipa PSRM din Parlament. În schimb, sunt profund impresionat de curajul, abnegaţia şi forţa cu care noul partid politic „PRO MOLODOVA” se luptă pentru interesele cetăţenilor şi ţării, iar ultimele acţiuni şi iniţiative, în special, din domeniul social, mă reprezintă pe deplin. Astfel, Declar că părăsesc fracţiunea PSRM din Parlament şi mă alătur grupului parlamentar „PRO MOLDOVA””, a scris Ştefan Gaţcan pe pagina sa de Facebook.

Astfel, după plecarea lui Ştefan Gaţcan, PD şi PSRM rămân cu 49 de voturi în Parlament.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"