NordNews
Avem ce spune

Deși a promis o campanie fără panouri publicitare, pe mai multe străzi au apărut afișe electorale în susținerea lui Dodon

Deși la începutul campaniei electorale Igor Dodon, candidatul independent care este susținut de PSRM la alegerile prezidențiale a declarat public că va avea o campanie modestă, fără panouri publicitare, în ajunul celui de al doilea tur de scrutin prezidențial, pe o stradă din Capitală, a apărut un afiș electoral cu mesaje în susținerea lui Igor Dodon. Staff-ul lui Igor Dodon a confirmat că pe mai multe străzi din Capitală au fost instalate panouri în susținerea candidatului, transmite TV8.md .

Acest panou publicitar a fost surprins astăzi pe o stradă din Capitală. Panoul conține un mesaj în susținerea candidatului independent susținut de PSRM, Igor Dodon.

Solicitată de TV8, Ludmila Muntean, purtătoarea de cuvânt a candidatului independent Igor Dodon, susținut de PSRM ne-a comunicat că în această campanie electorală echipa lui Igor Dodon a economisit anumite resurse și au decis instalarea unor panouri pentru două-trei zile.

E simplu, s-au economist anumite resurse în această campanie și am decis afișarea unor panouri pentru două-trei zile. Repetăm, pentru două-trei zile”.

În ultimul raportul privind finanțarea campaniei electorale a candidatului independent Igor Dodon nu au fost trecute cheltuieli pentru panouri publicitare. La secțiunea privind cheltuielile pentru „panouri” este indicat suma de 0.00 bani, mai exact, în raport Dodon indică că nu a cheltuit niciun leu pentru panouri publicitare. Detalii privind raportul aici

Asta deși, anterior, pe 9 septembrie, candidatul independent susținut de PSRM, Igor Dodon a declarat că nu va participa la dezbaterile electorale de la posturile TV și nici nu va avea panouri publicitare.

Două zile mai târziu, în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”, Igor Dodon a promis o campanie electorală modestă, pentru care va cheltui bani puțini. Atunci, Dodon i-a îndeamnat și pe concurenții electorali să renunțe la panouri electorale, în condițiile în care suntem în criză pandemică și secetă, spunea acesta.

Eu nu o să am buillboard-uri în această campanie, va fi o campanie fără dezbateri electorale. Mă aștept să fie diferită această campanie.”, declara atunci Igor Dodon.

La alegerile din 1 noiembrie au participat opt candidați. În turul doi au trecut Maia Sandu și Igor Dodon. Al doilea tur de scrutin se va desfășura la data de 15 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"