NordNews
Avem ce spune

Detalii în cazul minorei violate la Bălți. Printre bănuiți, un angajat al Consulatului Ucrainei la Bălți

Un angajat al Consulatului Ucrainei la Bălți ar fi violat o adolescentă de 17 ani din Sângerei. Cazul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în sectorul Dacia din Bălți. 
Tânăra a fost abuzată sexual de doi indivizi cu vârsta de 37 și respectiv 38 de ani.  Unul dintre violatori s-a dovedit a fi un angajat al Conulatului Ucrainei la Bălți. Informația a fost confirmată de surse avizate din cadrul Inpsectoratului de Poliție Bălți, dar și a Procuraturii Bălți.
Șeful adjunct al Procuratorii Bălți, Alexandru Celac a declarat că nu cunoaște despre acest caz.
Deocamdată, serviciul de presă al IP Bălți nu a confirmat, dar nici nu infirmat informația.  Oamenii legii vor veni cu mai multe detalii pe parcursul acestei zile. Sursele nordnews.md, sub protecția anonimatului au menționat că unul dintre cei doi bărbați a fost reținut de oamenii legii. Cel de-al doilea, încă nu a fost reținut, dat fiind faptul că are imunitate diplomatică.
Aceleași surse au ținut să menționeze că acesta ar fi Alexandr Storojuc, consul în cadrul Consulatului Ucrainei în municipiul Bălți.
Potrivit altor surse, minora face parte dintr-o familie monoparentală, este originară din raionul Sângerei și locuiește la Bălți. Mama fetei este plecată la muncă peste hotare.
Vom reveni cu detalii…

Doi bărbați din Bălți au violat o adolescentă de 17 ani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"