NordNews
Avem ce spune

Dezmințire // Marcu și Bulat se justifică că nu au violat pe nimeni în anul 1992

„În informația publicată de către Dvs v-ați referit la faptul participării subsemnatului într-un act pervers ceea ce nu corespunde realității, fiind niște invenții care nu s-au adeverit. Nu am fost acuzat şi/sau condamnat pe marginea celor inventate de la comisarul de atunci.

Menționez că informațiile difuzate de către Dvs nu corespund realității, au un caracter abuziv, avînd drept scop inducerea în eroare a opiniei publice, iar drept consecință știrbește din onoarea, demnitatea și reputația profesională a subsemnatului.

Consider că prin difuzarea acestor declarații nejustificate ați admis o ingerință la dreptul fundamental ce-mi aparține și anume prezumția nevinovăției. Mai mult ca atît nu au fost confirmate de către pretinsa victimă, fiind nişte invenții.

În condițiile cînd amalgamul de cuvinte nu face referință la vreun material oficial, acuzațiile invocate de către Dvs sunt foarte grave sub aspectul că informația poartă elementele unei denunțări, cu bună ştiință falsă în scopul de a-l învinui cineva de săvîrşirea unei infracțiuni infracțiuni grave, deosebit de grave sau excepțional de grave însoțită de crearea artificială a probelor acuzatoare, faptă care poate fi pedepsită în mod penal.

Mai menționez suplimentar că ceea este invocat poartă un caracter pur delcarativ și denigrator în privința mea. În acest context constat că Dvs operați cu fapte și evenimente denigratorii și neprobate. La fel în publicație ați utilizat imaginea, fără a primi acordul din partea subsemnatului”, au scris Mihail Marcu și Eugeniu Bulat într-o scrisoare adresată redacției Nordnews.md.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata