NordNews
Avem ce spune

Dezmințire // NordNews.md

Portalul de știri NordNews.md își asumă responsabilitaea pentru furnizarea și mediatizarea unei informații neverificate din surse suficiente și credibile. Echipa redacțională își cere scuze față de cititorii site-lui și partea vizată în articolul ,,Nici Furculiță și nici Voicu nu au putut să-l ajute pe Fîntîna să scape basma curată”.

În textul articolului sunt menționate următoarele informații denigratoare, lipsite de
substrat factologic. Astfel s-a menționat:
,,Deputatul PSRM, Corneliu Furculiță și ministrul de Interne, Pavel Voicu ar fi încercat să intervină în cazul Fîntîna. De această dată, cei doi și-ar fi propus să-l scape pe președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntîna de ochii jurnaliștilor și de o posibilă urmărire penală. „
,,Potrivit unor surse avizate din cadrul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, deputatul Corneliu Furculiță l-ar fi telefonat de câteva ori pe Pavel Voicu și l-a întrebat dacă poate se intervină în acest caz. De asemenea, deputatul grijuliu l-a telefonat pe proprietarul barului și i-ar fi cerut socoteală pentru faptul că a anunțat polițiștii și jurnaliștii de la nordnews.md despre faptul că Sergiu Fîntîna ar fi consumat băuturi
alcoolice.”
,,În timpul prelevării probelor biologice de la Sergiu Fîntîna, acesta a fost telefonat de nenumărate ori de nume notorii din cadrul PSRM-lui și nu doar. Președintele raionului a primit indicații de la interlocutorii săi cum să se comporte și cum să iasă din clădirea Spitalului Clinic Bălți pe geam sau ușa din spate.”  

Prin urmare, redacția portalului de știri NordNews.md dezminte informațiile precum că, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Corneliu Furculiță ar fi apelat la Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, în vederea intervenirii în cauza lui Sergiu Fîntîna și ar fi apelat un antreprenor pentru a cere socoteală, astfel, fiind învinuit de trafic de influență. Prin urmare, informația publicată este falsă, denigratoare, care atentează la onoarea, demnitatea și reputația profesională a lui Corneliu Furculiță,  fapt pentru care ne exprimăm scuze.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata