NordNews
Avem ce spune

Dezvăluire uimitoare: cum ar fi fost surprins Schumacher, la vila sa din Mallorca

Veşti bune pentru fanii lui Michael Schumacher. Nemţii susţin că germanul a fost văzut pe terasa vilei sale din Mallorca, semn că sunt şanse mari ca marele campion să fie conştient, transmite digi24.ro.

La finalul anului trecut, Jean Todt a oferit mai multe declaraţii controversate, pe care a refuzat să le explice în detaliu. Fostul şef de la Ferrari a dezvăluit că a văzut împreună cu Michael Marele Premiu al Braziliei.

S-a pus întrebarea dacă Schumi e conştient, însă nu a fost făcut vreun anunţ clar oficial din partea familiei, care păstrează o discreţie totală.

Mai mult decât atât, jurnaliştii sursei citate notează că Schumacher ar fi fost văzut pentru câteva ore pe terasă, înfăşurat într-o pătura maro. El a fost poziţionat sub un umbrar care să-l protejeze de soare. Aceste dezvăluiri pun în discuţie din nou întrebarea care se află pe buzele multor fani: e sau nu conştient Michael?
Amintim că Accidentul suferit de Schumacher s-a produs în decembrie 2013 la schi. Diagnosticul a fost unul grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și a fost tratat în propria locuință din Gland, Elveția.
Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"