NordNews
Avem ce spune

Diaspora din Italia: „Nu e târziu, veniți cu un singur candidat”

Reprezentanții Diasporei din Italia, membrii Centrului Padova, Veneto, Italia al Mișcării de Rezistență Națională, organizatori și participanți la numeroase proteste, se arată profund îngrijorați de situația gravă din țară, de care acuză actuala guvernare, și îndeamnă partidele proeuropene și unioniste de la Chișinău să vină cu un candidat comun, scrie jurnal.md.

În cadrul unui flashmob „Fii responsabil – votează”, organizat weekendul trecut la Padova de către Centrul Padova, Veneto, Italia – Mișcarea de Rezistență Națională în colaborare cu grupul „Vocea Diasporei” din or. Vicenza, cei prezenți au venit cu un apel în legătură cu alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

„Securitatea țării noastre este extrem de vulnerabilă și în grav pericol din cauza nepreședintelui Dodon. Ne adresăm către toți cetățenii Republicii Moldova, indiferent de apartenența etnică, religioasă și culturală, deoarece avem același scop: eliberarea țării noastre de actualul regim corupt și mafiot. Participați masiv la alegeri și convingeți cât mai multe persoane să-și exercite dreptul și datoria civică de vot. Moldova are nevoie de o schimbare, o schimbare a președintelui pentru a iniția procesul de restabilire a normalității și a constituirii unui stat de drept. Facem apel la simpatizanții partidelor pro-europene și unioniste să înceteze războiul mediatic și cel de pe rețelele de socializare deoarece de acest lucru are de profitat nepreședintele Dodon. Ne adresăm, totodată, către forțele politice proeuropene și unioniste din Republica Moldova cu următorul mesaj: cerem să Vă așezați la masa de tratative, până la desfășurarea alegerilor, și să conveniți asupra unui singur candidat. Faceți un front comun! Încă nu este târziu!”, se spune în mesajul publicat de Alexandru Marcinschi.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"