NordNews
Avem ce spune

Din gelozie, i-a tăiat avântul soțului. O femeie din Orhei și-a înjunghiat bărbatul în testicule

Gelozia soției și un pahar de băutură în plus i-au adus suferințe mari unui bărbat din satul Ghetlova, raionul Orhei, transmite deschide.md.

În noaptea de 6 spre 7 decembrie bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a consumat băuturi alcoolice împreună cu soția lui, de aceeași vârstă.

Pe fondul geloziei și al consumului de alcool, între cei doi s-a iscat un conflict, terminat dureros pentru bărbat.

Femeia a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat soțului o lovitură în regiunea organului genital, tăindu-i ligamentele de la testicule.

A doua zi după incident, bărbatului i s-a făcut rău din cauza hemoragiei, iar vecinul său a chemat ambulanța. Bărbatul a fost transportat la Spitalul raional Orhei și se află în secția reanimare, în stare stabilă.

Informația a fost confirmată de către șeful Inspectoratului de Poliție Orhei, Vasile Adașan, care ne-a declarat că pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele.

Medicii urmează să se expună asupra gravității leziunii.

1 Comentariu
  1. Ion spune

    Ilan Shor a fost internat la spital cu penisul taiat! Marina Tauber sta ciotul care i-a ramas din penisul bolnavului! Banuita in comiterea infractiunii interpreta Jasmin a fugit in Rusia!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"