NordNews
Avem ce spune

Dinu Plângău: Igor Dodon are o înțelegere cu Ilan Șor

Candidatul independent pentru alegerile prezidențiale, Igor Dodon ar avea o înțelegere cu președintele Partidului Șor, Ilan Șor. Cel din urmă ar negocia cu actualul președinte unele interese financiare comune, precum și amânarea unor dosare deschise pe numele primarului de Orhei. Despre aceasta a spus deputatul platformei DA, Dinu Plângău, în cadrul unei emisiuni televizate.

Nu trebuie să fii în parlament ca să vezi asta. Asta se vede nu doar din activitatea parlamentară, din discursurile nu prea agresive ale celor din partidul Șor în partea lui Dodon și tergiversarea dosarelor. Ei negociază niște interese financiare comune. Dacă analizăm ce se întâmplă cu dosarele lui Ilan Șor în Moldova, vedem că ele sunt tergiversate, pe alocuri chiar, ne uimesc unele acțiuni ale organelor, care trebuiesc să investigheze aceste fapte. Această înțelegere cu Dodon a parvenit pentru a șantaja Partidul Democrat, din cauza neînțelegerilor dintre Filip și Igor Dodon. ”.

Ilan Șor a fost învestit oficial în funcția de primar al orașului Orhei la data de 1 iulie 2015, iar acum este anuțat în căutare internațională, fiind suspect că ar fi participat la operațiune de devalizare a mai multor bănci din țară.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"