NordNews
Avem ce spune

Dispariția misterioasă a Mădălinei, fetița unei moldovence din SUA. Polițiștii fac săpături, iar părinții tac

Caz şocant peste ocean! O fetiţă de 11 ani, fiica unei femei din Republica Moldova, a dispărut fără urmă! Şi mai grav este că timp de mai bine de trei săptămâni, părinţii nu au anunţat poliţia. Cei doi au fost arestaţi, iar FBI-ul încearcă să-i dea de urmă copilei. Cazul a emoţionat întreaga comunitate care s-a implicat în căutările fetei, scrie Observstornews.ro. 

„Mămica” este Diana Cojocari, o femeie din Republica Moldova. Fetiţa ei, Mădălina, parcă a intrat în pământ de aproape o lună. Pe 23 noiembrie, copila de 11 ani, a dispărut fără urmă din oraşul Cornelius, Statele Unite. Cu toate astea, mama şi tatăl ei vitreg nu au spus nimic nimănui timp de 22 de zile despre dispariţia copilului.

Agenţii federali au scotocit toată casa unde locuiesc cei doi soţi şi au făcut săpături în curte. Vecinii şi-au amintit că au văzut timp de patru zile după dispariţia fetei fum în curtea lor.

„A dispărut în noiembrie şi e raportată abia acum. E ciudat. Cele 24 de ore după dispariţie sunt cruciale pentru dovezi. Sunt sigură că agenţii FBI au avut un motiv să sape în curte”, a spus un vecin.

Mama şi tatăl vitreg al copilei au fost arestaţi. Aceștia sunt acuzaţi că nu au anunţat la timp dispariţia. Pentru fiecare dintre ei a fost stabilită o cauţiune de 100.000 de dolari. Poliţiştii fac apel public pentru găsirea Mădălinei.

„Încurajăm comunitatea, dacă au orice informaţii cu privire la locul în care se află Mădălina, să ne anunţe. Să intre pe reţelele sociale, să îi facă povestea cunoscută”, a declarat Jennifer Thompson, poliţist din Cornelius.

Reacţia întârziată a părinţilor a stârnit în comunitatea locală un val de revoltă şi suspicinuni. Pe reţelele de socializare, oamenii remarcă locuinţa celor doi care este foarte aproape de un râu şi de o pădure, dar şi faptul că mama fetei are o vânătaie pe faţă în poza de la poliţie.

Pe Facebook, fotografia Mădălinei a fost distribuită de mii de ori iar oamenii au făcut grupuri unde vor acum să organizeze patrule civile de căutare.

Mama fetiţei povestea în urmă cu 8 ani unei publicaţii de peste prut motivele pentru care s-a înscris într-un program de slăbit. Voia să se recăsătorească.

Planul pare că a funcţionat. Doar 3 ani mai târziu, Diana era stabilită în Statele Unite cu noul ei soţ, cu 23 de ani mai în vârstă decât ea. În 2017 cei doi şi-au cumpărat o casă de 270.000 de dolari.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"