NordNews
Avem ce spune

DOC// Alegeri la Bălți. Deputatul Marcoci – primul în buletinul de vot

Boris Marcoci, candidatul înaintat de Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de primar de Bălți este primul concurent electoral înregistrat. Potrivit CEC, materialele depuse au fost verificate și corespund rigorilor Codului Electoral.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Boris Marcoci a declarat că municipiului Bălți are nevoie de drumuri bune, infrastructură dezvoltată, dar și apă potabilă de calitate.

„Am fost înregistrat oficial în calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Bălți și voi fi primul în buletinul de vot. E un început frumos spre o victorie pentru orașul nostru și oamenii săi. Am mai spus-o și o voi repeta, de cîte ori va fi cazul: Bălțul are nevoie de drumuri bune, infrastructură dezvoltată, parcări moderne, Bălțul merită cele mai frumoase și sigure terenuri de joacă pentru copii, bălțenilor trebuie să le oferim locuri de muncă bine plătite și zone de agrement pe placul tuturor, unde oamenii să se odihnească și să socializeze. Merităm cu toții apă potabilă de calitate, spitale, școli și grădinițe dotate cu tot necesarul. Acum, toate acestea sunt mai aproape și mai realizabile decât oricând. Împreună vom oferi municipiului bunăstarea pe care o merită. Așa să ne ajute Dumnezeu!”,  se arată în postare.

Amintim că alegerile locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți vor avea loc la 21 noiembrie. Se întâmplă după ce Renato Usatîi a demisionat din funcția de primar, supărat pe rezultatul alegerilor parlamentare anticipate, unde a fost votat doar de 10 mii de bălțeni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"