NordNews
Avem ce spune

DOC| BCS cedează în fața lui ȘOR. Deputatul A. Nesterovschi trece la ,,Mișcarea pentru popor”

Deputatul Alexandr Nesterovschi a părăsit fracțiunea parlamentară Blocul Socialiștilor și Comuniștilor (BCS) și se alătură Mișcării „Pentru Popor”, condusă de Partidul „ȘOR”. Anunțul a fost făcut public chiar de alesul poporului prin intermediul rețelelor de socializare. 

În mesajul său, Nesterovschi menționează faptul că forțele de opoziție ar urma să facă un front comun împotriva PAS care „este un dușman comun” și „distruge statalitatea R.Moldova, istoria și limba”.

PSRM trebuia să devină liderul în lupta pentru apărarea intereselor poporului, dar, cu regret, acest lucru nu s-a întâmplat”, a spus acesta.

Astfel, acesta scrie că va rămâne deputat independent care se alătură Mișcării „Pentru Popor”, susținută de Partidul „ȘOR”.

Este important de menționat faptul că, în conformitate cu Regulamentul Parlamentului, în cazul în care un deputat părăsește o fracțiune sau grup parlamentar, acesta nu poate să se alăture la o altă forță din Legislativ timp de șase luni.

Anterior, fracțiunea BCS a fost părăsită de deputatul Gaik Vartanean care s-a alăturat primarului general al capitalei, Ion Ceban.

6 Comentarii
 1. Macarie spune

  Mafiotu nesterovschi din Haita bcs
  în Haita ” pentru popor” în buzunaru sor !

 2. AVA AVA-Mob spune

  Cine-i independent? Nesterovski? E o glumă de prost gust! În Moldova politicieni independenți nu-s!!!

 3. […] raionali”, se arată în postare. Amitim că, ieri, deputatul Alexandr Nesterovschi a părăsit fracțiunea parlamentară Blocul Socialiștilor și Comuniștilor (BCS) și s-a alăturat Mișcării Pentru […]

 4. […] ce deputatul Alexandr Nesterovschi a părăsit fracțiunea parlamentară Blocul Socialiștilor și Comuniștilor (BCS) și s-a alăturat Mișcării „Pentru Popor”, condusă de Partidul „ȘOR”, deputata Irina […]

 5. […] că, pe 15 martie, parlamentarul Alexandr Nesterovschii a anunțat că părăsește Partidul Socialiștilor (PSRM). Acesta a precizat că va rămâne deputat independent. Totodată, Nesterovschii a declarat […]

 6. […] Citește și: DOC| BCS cedează în fața lui ȘOR. Deputatul A. Nesterovschi trece la ,,Mișcarea pentru popor” […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"