NordNews
Avem ce spune

DOC // Candu solicită tragerea la răspundere a lui Dodon pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

Andrian Candu a adresat un demers procurorului general Alexandr Stoianoglo, ministrului Afacerilor Interne, Pavel Voicu, și șefului IGP, Sergiu Paiu, în care solicită tragerea la răspundere a lui Igor Dodon pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID. Mai exact, zilele trecute acesta a avut o întrevedere la sudul R.Moldova cu peste 100 locuitori, într-un local unde nu nu s-a purtat mască sau s-a purtat incorect, și nu s-a respectat distanța socială, scrie deschide.md

„Nimeni nu e mai presus de lege. Dodon trebuie să răspundă pentru încălcările pe care le comite. Expunerea la pericolul de infectare în masă a populației poate fi sancționată chiar penal. Am adresat un demers procurorului general Alexandr Stoianoglo, ministrului Afacerilor Interne, Pavel Voicu, și șefului IGP, Sergiu Paiu, în care am solicitat să fie investigate circumstanțele cauzei, să fie identificați cei care au încălcat legislația și să fie trași la răspundere”, scrie Candu pe pagina sa de Facebook.
Acesta mai remarcă faptul că inclusiv din video-ul postat de către președintele încă în funcție Igor Dodon, pe pagina sa de facebook, se văd cel puțin trei evenimente în trei locații diferite, la care participă mai mult de 50 de persoane.
„Aceste probe au fost salvate, ca să nu „dispară” cumva. Și să nu îndrăznească Dodon să spună că el nu a fost acolo, nu știe ce a fost acolo și că, în general, a jucat șah”, a conchis Candu.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata