NordNews
Avem ce spune

DOC // Cinci deputați plecați de la „PRO MOLDOVA” înființează „Pentru Moldova”

Cei cinci deputați care în ultimele săptămâni au părăsit grupul parlamentar „PRO MOLDOVA” anunță despre crearea Platformei parlamentare „Pentru Moldova”. Potrivit deputaților, scopul creării acestei platforme este de a organiza un „dialog eficient și pentru coordonarea acțiunilor politice atât în Parlament, cât și în afara lui”, scrie deschide.md

De precizat că cei cinci parlamentari care au părăsit „PRO MOLDOVA” sunt: Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici.

Scopul Platformei este să-i consolideze pe toți aleșii poporului care nu sunt indiferenți față de soarta Moldovei, de prezentul și viitorul ei. Pe toți cei care vor să aducă folos țării lor, să participe la renașterea și dezvoltarea ei. Pe toți cei care sunt gata să manifeste patriotism nu prin vorbe, ci prin fapte. Pe toți cei care sunt gata să muncească pentru țară și cetățeni. Pe toți cei care sunt gata să se implice chiar în acest moment în rezolvarea multiplelor probleme, care s-au acumulat ani la rând. Noi credem că există mulți asemenea oameni în actualul Parlament”, a scris Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata