NordNews
Avem ce spune

DOC | Continuă degringolada la PDM. Democrații rămân fără consilieri raionali la Nisporeni

Ultimii patru consilieri raionali PDM din Nisporeni anunță că părăsesc formațiunea și se declară neafiliați în cadrul Consiliului raional. O scrisoare în acest sens a fost expediată în adresa presei, scrie deschide.md.

Exprimăm dezacordul și profunda dezamăgire a Organizației Teritoriale Nisporeni față de acțiunile dlui Pavel Filip, în calitate de președinte PDM și a întregii conduceri PDM, care au dus la distrugerea și degradarea partidului”, se menționează în document.

Potrivit lor, în luna mai 2020, când din formațiune au plecat majoritatea membrilor organizației teritoriale, ei au rămas, „crezând în valorile și promisiunile conducerii PDM”.

Am crezut sincer că lucrurile se vor schimba și că PDM se va transforma într-un partid mai puternic, mai deschis spre membrii săi, orientat spre oamenii din teritoriu și cetățenii Republicii Moldova. Constatăm cu regret lipsa de susținere și chiar de comunicare din partea conducerii partidului față de organizațiile teritoriale, dar în special față de Organizația Teritorială Nisporeni, unde am rămas doar patru consilieri raionali, singuri în fața tuturor oponenților politici. Acum înțelegem și avem convingerea că de toate eșecurile PDM la Chișinău, dar și în teritoriu, sunt vinovați Pavel Filip și conducerea partidului”, susțin foștii democrați.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"