NordNews
Avem ce spune

DOC | Nicio zi fără plecări din PDM. Organizația teritorială Șoldănești părăsește formațiunea

Membrii Organizației Teritoriale PDM Șoldănești anunță că părăsesc Partidul Democrat din Moldova și se declară neafiliați, până la momentul când Pavel Filip va pleca din PDM. O scrisoare în acest sens a fost expediată în adresa presei, scrie deschide.md

Potrivit membrilor organizației, decizia de a părăsi formațiunea are la bază dezacordul cu politica promovată de actuala conducere PDM, în persoana lui Pavel Filip și apropiaților lui.

Am ajuns să nu mai înțelegem și să nu mai avem argumente pentru colegi și cetățeni. Partidul Democrat a degradat până la nivelul incapacității de a ne reprezentași a soluționa problemele oamenilor”, se menționează în scrisoare.

Astfel, echipa care părăsește astazi PDM este compusă din majoritatea primarilor din raion împreună cu echipele locale din r. Șoldănești (6 primari Pohoarna, Cotiujenii Mari, Raspopeni, Rogojeni, Poiana, Cusmirca), 4 consilieri raionali, organizația de partid din or. Șoldănești împreună cu președintele organizației, organizația de tineret împreună cu președintele organizației de tineret, dar și un membru al Consiliului Național Politic al PDM.

Amintim că în ultimele zile PDM a fost părăsit de membrii organizațiilor teritoriale din Orhei, Briceni și Nisporeni. Anterior, formațiunea a fost părăsite și de democrații din Cahul și Florești.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"