NordNews
Avem ce spune

DOC // Programul de guvernare propus de Igor Grosu – „Moldova Sănătoasă”

Parlamentul a publicat Programul de activitate al Guvernului condus de Igor Grosu – „Moldova Sănătoasă”. Acesta este împărțit în trei capitole, care se referă la măsuri urgente anticriză și anticorupție, dar și obiective naționale și priorități sectoriale pe termen mediu, scrie deschide.md

Potrivit documentului, în cazul în care Guvernul va fi învestit, premierul Igor Grosu va solicita Parlamentului declararea stării de urgență pe o perioadă de cel puțin 30 de zile. În această perioadă, Comisia pentru Situații Excepționale va fi împuternicită cu competențe necesare pentru implementarea unui pachet anticriză în vederea gestionării crizei sanitare, creșterii veniturilor populației și susținerea întreprinderilor.

În ce privește măsuri anticorupție, Guvernul Grosu își propune să vină în Parlament cu proiectul de asumare a răspunderii pentru inițiative legislative pentru a curăța instituțiile statului de influența obscură, combate schemele de corupție și pentru a pregăti organizarea alegerilor anticipate.

Programul de activitate al … by Игорь Любек

1 Comentariu
  1. […] Precizăm că, astăzi Igor Grosu și-a prezentat programul de guvernare. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata