NordNews
Avem ce spune

DOC // Rezultatele celei de-a doua sesiuni de evaluare a proiectelor pentru anul 2022, anunțate de DRRM

Departamentul pentru Relația cu R. Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României a anunțat rezultatele celei de-a doua sesiuni de evaluare a proiectelor pentru anul 2022. Proiectele aprobate sunt din domeniile mass-media, cultură, istorie.

Rezultatele evaluării proiectelor:

Evaluare DRRM

Evaluare DRRM

Evaluare DRRM

Evaluare DRRM

Evaluare DRRM

„D.R.R.M. susține proiecte și acțiuni în sprijinul cetățenilor din Republica Moldova având ca obiectiv consolidarea comunității de limbă, cultură, religie, spiritualitate și istorie care stă la baza relației României cu Republica Moldova”, susține DRRM într-un comunicat.

Mai urmează perioada eventualelor contestații care pot fi trimise în termen de cel mult 5 zile lucrătoare de la data afișării ecestei evaluări.

Rezultatele primei sesiuni de evaluare a proiectelor depuse pentru finanțare din bugetul Departamentului în 2022 au fost anunțate pe 3 mai. Cele mai multe solicitări de finanțare aprobate în cadrul primei sesiuni vizează domeniile mass-mediei, culturii și educației.

Printre instituțiile media care au beneficiat de finanțare se numără și NordNews.md, pentru care a fost aprobat proiectul de modernizare a bazei tehnice pentru anul 2022.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"