NordNews
Avem ce spune

DOC// S.A. „Barza Albă” are un nou director. Cine este Vasile Roșca

Societatea pe Acțiuni „Barza Albă”, unul dintre cei mai mari producători de divin din Republica Moldova are un nou director. Potrivit Agenției Proprietăți Publice, în urma desfășurării concursului pentru ocuparea funcției vacante, Vasile Roșca a devenit noul manager al întreprinderii.

Agenția Proprietății Publice anunță că în urma desfășurării concursului pentru ocuparea funcției vacante de director general al S.A. „Barza Albă”, la data de 19 octombrie 2021, Comisia de selectare a candidatului, l-a desemnat în calitate de învingător pe Vasile Roșca”.

Potrivit APP, Vasile Roșca este licențiat în Relații Economice Internaționale, iar anterior a fost manager de vânzări și a condus diverse companii naționale și internaționale.

CV Roșca Vasile

S.A. „Barza Albă” numără aproape 150 de angajați. Aceasta dispune de un potențial de producere performant și un portofoliu reprezentativ de divinuri înnobilate la butoi de la 3 pînă la 50 ani. Compania colaborează cu cei mai buni distribuitori, iar piața de desfacere se extinde din Australia pînă în SUA, incluzînd așa țări ca România, Israel, China, țările Baltice, Cehia, Germania și întreg teritoriul CSI, Kazakstan, Kîrgîstan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"