NordNews
Avem ce spune

DOC | Socialiștii nu vor susține demiterea Guvernului Chicu. După ședința de azi a fracțiunii, aceștia au emis o declarațe publică

Deputații din Partidul Socialiștilor (PSRM) nu vor vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Decizia a fost luată azi, la ședința fracțiunii PSRM, după care deputații au emis o declarație publică de susținere a executivului condus de Ion Chicu, scrie tv8.md

Deputații socialiști au condamnat ferm tentativele de destabilizare a situației în republică și aruncarea țării într-un haos în plină criză pandemică și economică. A fost subliniată importanța păstrării stabilității și păcii sociale în țară și continuarea sprijinului pentru oameni, inclusiv realizarea proiectelor naționale de infrastructură”, se menționează într-un comunicat al PSRM.

Potrivit comunicatului,  declarația a fost semnată de toți cei 37 de deputați ai fracțiunii PSRM.

Declaratia Fractiunii PSRM … by ziarsocialist on Scribd

\
Azi-dimineață, președintele Igor Dodon a declara că, în opinia lui, moțiunea de cenzură nu va trece, deoarece nu vor fi suficiente voturi pentru demiterea guvernului.
Moțiunea de cenzură, inițiată de Platforma DA și semnată și de deputații din PAS, va fi supusă votului la viitoarea ședință a Parlamentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"