NordNews
Avem ce spune

Dodon: Al doilea val de pandemie a venit odată cu ridicarea restricțiilor: „Trebuie să ne învățăm să trăim cu acest virus”

Președintele Igor Dodon spune că al doilea val de pandemie a venit odată cu ridicarea restricțiilor. Despre aceasta șeful statului a declarat în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 24 iulie, la Condrița, scrie tv8.md

Demisiile nu ar rezolva problema, ar induce mai mult haos. Numirea altor miniștri până încep să gestioneze pierdem o lună jumătate. Demisiile nu sunt o soluțiile. Toți sperau că al doilea val va veni toamna, dar el a venit imediat ce am ridicat restricțiile. Al doilea val a venit imediat. Una din măsuri este menținerea stării de urgență în sănătate. Trebuie să ne învățăm să trăim cu acest virus. Măsurile și starea de urgență so fie menținută în continuare”, a spus Igor Dodon.

Menționăm că, începând cu 1 iunie au început să fie ridicate primele restricții. Astăzi, starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită cu încă o lună, până pe 31 august.
Alte 378 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în R.Moldova, dintre care trei în regiunea transnistreană. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 22 483 de cazuri.

Până la ziua de azi, 15 407 persoane s-au tratat de COVID-19. Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 726.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"