NordNews
Avem ce spune

Dodon către Sandu: „Nu o mai faceți pe Ileana Cosânzeana. Fiți mai realistă”

Președintele Igor Dodon o îndeamnă pe Lidera PAS, Maia Sandu să fie mai realistă și pragmatică. În cadrul emisiunei „Președintele răspunde” Dodon a declarat că în urma alegerilor parlamentare anticipate Partidul Socialiștilor din Republica Moldova va obține majoritatea în Legislativ, iar șansele că acesta va câștiga alegerile prezidențiale sunt mult mai mari decât șansele liderei PAS.

“Maia Sandu se jura pe Biblie, de fapt nu știu dacă recunoaște Biblia, se jura (în luna februarie-ianurie 2019) că nu face coaliției nici cu Dodon, nici cu democrații, că va fi fidelă principiilor. Și..Maia Grigorievna ce-ai făcut? Anul trecut a semnat două acorduri de coaliție cu Dodon, cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova […]Nu o mai faceți pe Ileana Cosânzeana. Lăsați poveștile acestea cu zmei.

Lăsați ușa deschisă pentru discuții. […] Eu am discuții cu mai mulți parteneri externi, inclusiv din Occident, care spun că eu am cele mai mari șanse să câștig, sunt liderul cu cel mai mare bazin electoral. Fără socialiști, și fără “liderul neformal” al socialiștilor va fi foarte dificil de a crea majoritatea parlamentară dar și Guvernul R. Moldovei în timpul apropiat”, a conchis Dodon.

Amintim că alegerile prezidențiale din Republica Moldova vor avea loc la data de 1 noiembrie 2020.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata