NordNews
Avem ce spune

Dodon: „Cea mai bună echipă de guvernare a fost Voronin, Greceanîi și eu”

Cea mai bună echipă de guvernare, în ultimii 30 de ani, a fost până în 2009,  atunci când Voronin era președinte de țară, Greceanîi – premier, iar Igor Dodon – prim-viceprim-ministru al Economiei. Cel puțin așa susține liderul socialiștilor, Igor Dodon.

Țara este în pericol. Dacă vin aceștia de la Harvard cu gentuțile în spate în parlament o să fie haos total. Cei care sunt pentru păstrarea țării, cei care înțeleg că țara trebuie să se miște înainte, separat, fără uniri. Trebuie de păstrat poporul moldovenesc. Eu cred că aceste partide trebuie să se unească. De aceea și am venit cu un mesaj către partidele de centru-stânga, să ne unim eforturile”, a declarat Dodon.

Liderul PSRM a declarat că inițiativa de a face coaliție cu Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, îi aparține.

Noi am adresat o scrisoare oficială, semnată de mine, domnului Voronin, cu propunerea de a crea un bloc electoral. Noi suntem gata să facem acest lucru. Trebuie să lăsăm tot ce a fost în trecut. Mult a vorbit Voronin rău despre mine, ne-au criticat, noi i-am criticat. Dar când este vorba de interesele statului, lăsăm totul deoparte și salvăm țara”, a adăugat ex-președintele.

Amintim că, ieri PCRM a anunțat că vor merge la consultări cu PSRM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata