NordNews
Avem ce spune

Dodon este criticat dur, după adresarea sa către popor: „După alegerea violatorului Gațcan în Parlament, punând în pericol mii de oameni, după împărțirea funcțiilor pentru Guvernul Dodon-2, a venit și vremea POPORULUI”

Președintele Igor Dodon este aspru criticat de unii politicieni din opoziție, după ce s-a adresat astăzi cetățenilor R. Moldova, în contextul măsurilor privind combaterea răspândirii pandemiei COVID – 19. Șeful statului nu a ezitat să critice unii politicieni din opoziție, care au remarcat unele lacune admise de guvernare, inclusiv faptul că a tărăgănat luarea unei decizii privind declararea stării de urgență în R. Moldova și amânarea alegerilor parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hâncești, scrie ziarulnational.md

„Sunt unii politicieni din opoziție care încă nu au înțeles criza prin care trece țara și promovează falsuri despre evoluția crizei, manipulează populația și contribuie în mod iresponsabil la răspândirea panicii, iar cu ea, inclusiv la răspândirea virusului. Sunt și unii politicieni care stau și așteaptă disperați să apară primele cazuri de deces, le anticipează chiar pe rețelele de socializare, în dorința de a profita cinic de această criză”, a spus Dodon.
În replică, deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a lansat un atac dur la adresa președintelui.
„P – Priorități. După alegerea violatorului Gațcan în Parlament din partea PSRM, punând în pericol mii de oameni din circumscripția Hâncești, după oficializarea coaliției cu PD și împărțirea funcțiilor pentru Guvernul Dodon-2, a venit și vremea poporului. A ieșit cu o adresare către popor. Rușine. Nesimțire. Criminală inacțiune”, a scris Alaiba pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"