NordNews
Avem ce spune

Dodon îl cheamă în instanță pe Slusari. Ex-vicepreședintele Parlamentului: „Voi veni cu culiocul”

Fostul deputat socialist Igor Dodon se judecă cu ex-vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari, pentru apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale. Ședința este preconizată pentru 5 aprilie, la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, scrie Agora. 

Anunțul a fost făcut de către Alexandu Slusari pe rețelele de socializare. Într-o postare pe Facebook acesta a anexat citația. Igor Dodon va fi reprezentat în instanță de avocata Ana Bolboceanu. Cauza va fi examinată la ora 10:00, în sala 811, de judecătorul Eugeniu Beșelea.

„Dânsul pretinde că are onoare și reputație profesională. Tac despre onoare, dar reputația lui este reflectată în mai multe video cu Plahotniuc și mai multe poze din vacanțele sale de lux. Cel mai mult lui Igor Dodon îi plac banii, câștigați nu prin muncă și afaceri, ci prin combinațiile politice. Desigur că la judecata demnității lui Igor Nicolaevici voi veni cu culiocul. Mă gândesc acum ce să pun în el și ce să scriu pe el. Aștept propuneri de la voi, stimați urmăritori ai paginii mele. Poate cineva cunoaște dialectul bahamian creole?”, a întrebat Slusari pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Igor Dodon l-a chemat anterior în instanță și pe fostul primar de Bălți, Renato Usatîi, pentru răspândirea informațiilor false și defăimătoare despre activitatea sa.

Pe 20 aprilie, curent, Curtea de Apel Bălți a respins integral acțiunea depusă de Igor Dodon împotriva lui Renato Usatîi, iar ulterior, magistrații Curții Supreme de Justiție au declarat inadmisibil recursul.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"