NordNews
Avem ce spune

Dodon l-a chemat pe Vasnețov, la sediul PSRM: Ce au discutat

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, tot el fost președinte al țării, Igor Dodon, scrie că a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, transmite realitatea.md.

„Am discutat evoluția relațiilor bilaterale între țările noastre, constatând că acestea se află la un nivel de stagnare, care afectează interesele cetățenilor și în special ale agenților economici din Republica Moldova.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, în mod consecvent, a promovat statutul neutralității țării, consfințit în Constituție. Din acest considerent, alinierea la sancțiuni cerute în mod expres de oricare actor internațional reprezintă o sfidare a principiului dat, dar și o neglijare totală a intereselor economice ale țării. Am exprimat încrederea că restabilirea relațiilor bilaterale în interesul oamenilor din ambele țări se va realiza în mod inevitabil”, se arată în mesajul lui Dodon.

Socialistul Igor Dodon a făcut și câteva fotografii cu ambasadorul Rusiei, pe fundalul altora în care apare alături de Putin și Partiarhul Kirill.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"