NordNews
Avem ce spune

Doi bărbați, condamnați la ani grei de închisoare pentru infracțiuni de viol asupra copiilor

Un bărbat de 40 de ani, recunoscut vinovat de săvârșirea infracțiunii de viol asupra unei persoane care nu a împlinit vârsta de 14 ani, a fost condamnat la 13 ani și 4 luni de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis, scrie deschide.md. 

Potrivit procurorilor, într-o noapte din toamna anului 2019, inculpatul, fiind in stare de ebrietate аlсооliсă, aflându-se lа domiciliul prietenului său dintr-un sat din centrul țării, a amenințat-o cu un cuțit fiica minoră a amicului și а întreținut cu еа un raport sexual, contrar voinței acesteia.

O altă sentință a fost pronunțată împotriva tatălui fetei violate. Bărbatul a fost condamnat la 16 ani de închisoare, cu executare în penitenciar de tip închis, pentru acțiuni cu caracter sexual neconsimțite manifestate față de fiul său de 9 ani, precum și pentru violență în familie față de soție și copiii săi.

Precum susțin procurorii, atât în cadrul urmăririi penale cât și ре parcursul cercetării judecătorești, ambii inculpați au pledat nevinovați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"