NordNews
Avem ce spune

Doi bărbați din Bălți reținuți de CNA pentru afaceri ilegale cu permise de conducere. Printre învinuiți, un șofer de ambulanță

Un şofer de ambulanţă din mun. Bălți, dar și fratele său riscă până la șase ani de închisoare pentru trafic de influență. Aceștia sunt suspectați de afaceri ilegale cu permise de conducere. Bărbații au fost reținuți de ofițerii Centrului Național Anticorupție pentru 72 de ore.

Potrivit denunțătorului, cei doi i-ar fi promis să-l ajute să obţină permisul de conducere de categoria D şi E, susţinând că ar avea influenţă asupra unor funcţionari ai Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto (SÎTCCA) din municipiul Bălți. Pentru serviciile de intermediere, bărbații i-ar fi cerut 1000 de euro, sub pretextul că aceşti bani urmează să ajungă la membrii comisiei de examene.

Oameniii legi au declarat că, astăzi, la domiciile suspecților au avut loc percheziții iar pe numele acestora a fost iniţiată o urmărire penală pentru trafic de influenţă, ambii riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 6 ani sau amendă penală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"