NordNews
Avem ce spune

Doi bărbați din Chișinău sunt cercetați penal pentru șantaj (VIDEO)

Două persoane din municipiul Chișinău sunt cercetate penal pentru șantaj. Potrivit oamenilor legii,  bărbații cu vârsta cuprinsă între 22 și respectiv 29 de ani, membrii unui grup criminal, au cerut sub un pretext inventat transmiterea de la victimă o sumă de bani în valoare de 1500  de euro.

Astfel, la 15 iunie 2018, bănuiții, aflându-se în satul Hârtop, raionul Cimişlia, au cerut sub pretext inventat, precum că victima  le datorează o anumită sumă de bani, aplicând violența fizică după care l-au impus să scrie o recipisă prin care acesta se obliga să transmită  1500  de euro. 

Bănuiții au fost reținuți în flagrant în timp ce au primit o parte din suma de bani extorcată  la 9 iulie curent, de către ofițerii Direcției combaterea crimei organizate a Inspectoratului Național de Investigații.

 În urma perchezițiilor efectuate, au fost depistate și ridicate mijloacele tehnice de comunicare, 500 euro primiţi de la victimă sub controlul poliţiștilor și recepisa scrisă de către victimă, prin care se obliga să restituie suma de 1500 euro  .

Bărbații au fost reținuți pe un termen de 72 de ore, dacă li se vor demonstra vinovăția, aceștea riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"