NordNews
Avem ce spune

Doi bărbați găsiți strangulați într-o singură noapte

Doi bărbați, unul în vârstă de 51 de ani, și altul de 58 de ani, au fost găsiți strangulați. În niciunul din cazuri nu au fost depistate urme de moarte violentă.
Primul caz a avut loc în Drochia. Un bărbat de 51 de ani a fost găsit strangulat într-un hotel din oraș. Lilia Harea, ofețer de presă al IP pe raioanele Sângerei, Râșcani, Drochia și Florești, a declarat pentru NordNews: „cazul a avut loc 23 ianuarie, la orele 19:10. Cadavrul a fost găsit de administatorul hotelului. Bărbatul s-a strangulat cu un fragment din lenjeria de pat, de bara de duș”. El era originar al orașului Soroca.
Al doilea caz a avut loc în noaptea spre 24 ianuarie în raionul Sângerei. Un bărbat în vârstă de 58 ani, originar din satul Bocancea, s-a strangulat într-un șopron din curte, unde și a fost găsit de către soție și vecini.
Bărbatul a lăsat și un bilețel de adio, în care a scris că își cere scuze pentru fapta sa, motivând că viața este grea și nu vrea să fie o povară pentru familie.
Apelul la poliție a parvenit în jurul orei 02:30.
Potrivit ofițerului de presă al IP, Lilia Harea, bărbatul a suportat recent un curs de lecuire, căci era dependent de alcool și considera că este o boală foarte gravă.
Pe ambele cazuri au fost pornite procese penale, pentru a stabili toate circumstanțele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"