NordNews
Avem ce spune

Doi bicicliști din Râșcani au ajuns la spital, după ce au provocat accidente rutiere

Doi bicicliști, unul din orașul Rîșcani și altul din satul Corlăteni, raionul Rîșcani, au fost spitalizați la 12 iunie, după ce, deplasându-se neregulamentar,   au fost loviți de automobile.
Solicitatat telefonic, reprezentantul Inspectoratului de Poliție Rîșcani a declarat pentru nordnews.md că: “Primul caz s-a produs în orașul Rîșcani, la orele 18.00, la intersecția străzilor“Independenții”și“Eternității”. Un automobil de marca Mercedes, șoferul căruia era un bărbat în vârstă de 34 ani, a lovit un biciclist în vârstă de 63 de ani, care se deplasa cu vitezăși n-a oferit prioritatea utomobilului. În urma impactului, biciclistul a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Râșcani.
Cel de-al doilea caz s-a produs în satul Corlăteni,Râșcani. Un copil de 11 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la Spitalul Clinic din Bălți, după ce a fost lovit de un automobil ce se deplasa regulamentar, șoferul căruia era un bărbat de 61 ani. Accidentul s-a produs la orele 20.00. Copilul se deplasa cu viteză și nu a acordat prioritate automobilului, fapt care a și provocat accidentul propriu-zis”.
Solicitat telefonic, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Bălți, Mihaela Petrov, a spus că: Copilul este internat în secţia de chirurgie. El a fost diagnosticat cu fractură a antribațului. Starea acestuia este stabilă.
Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"