NordNews
Avem ce spune

Doi elevi au complotat pe o rețea socială să-și omoare profesoara. Vor fi judecați ca adulți

Doi adolescenți din Iowa au fost acuzați de crimă de gradul I, pentru că și-ar fi ucis profesoara de spaniolă, în urma unui complot pe o rețea socială, scrie digi24.ro.

Cadavrul Nohemei Graber, 66 de ani, a fost găsit în parcul Chautauqua din orașul Fairfield, miercuri după-amiază, la doar câteva ore după ce a fost dată dispărută de familia ei. Poliția a spus că trupul a fost găsit sub o prelată, într-o roabă.

Ancheta preliminară a arătat că profesoara „a suferit o traumă la cap”.

Willard Noble Chaiden Miller și Jeremy Everett Goodale, ambii în vârstă de 16 ani, vor fi judecați ca adulți pentru crimă. Cei doi ar fi recunoscut că au ucis-o pe Graber, dar motivul nu este încă clar. De asemenea, nu se știe dacă adolescenții o aveau profesoară pe Graber.

Miller le-a spus anchetatorilor că se afla în parc în momentul crimei, a adus materialele folosite pentru a o ucide pe Graber și apoi a ajutat la ascunderea trupului acesteia.

Potrivit anchetatorilor, Graber a fost văzută ultima dată în apropierea parcului în cursul zilei de marți.

Polițiștii și-au îndreptat atenția către cei doi adolescenți după ce au primit un pont despre o discuție pe o rețea socială legată de crimă. Discuția ar fi evidențiat informații despre planul elevilor de a o ucide pe profesoara de spaniolă și despre eforturile de a ascunde crima.

S-au făcut percheziții la domicilile celor doi elevi și au fost ridicate haine pline de sânge, dar și alte probe care îi leagă de crimă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"