NordNews
Avem ce spune

Doi frați din orașul Rîșcani, prinși cu permise de conducere false

Doi frați din orașul Rîșcani sunt cercetați de oamenii legii după ce au fost prinși cu permise de conducere false. Cazul a fost înregistrat de  polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest, în seara zilei de 28 septembrie curent, pe sensul de ieșire din Republica Moldova. Tinerii au recunoscut că cel care a obținut actele false este chiar tatăl lor.

„La controlul de frontieră s-a apropiat un microbuz cu destinația Lituania. Printre pasageri se aflau și doi frați de 22 și 31 de ani, domiciliați în orașul Rîşcani. Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au dispus efectuarea unui control suplimentar. Drept urmare, în portmoneul fiecărui frate a fost depistat câte un permis de conducere moldovenesc, cu semne rezonabile de falsificare. 
În timpul audierilor, tinerii au declarat că tatăl lor este cel care s-a ocupat de perfectarea actelor respective, contra sumei de 1100 de euro”, se arată într-un comunicat.

Cei doi frați s-au ales cu procese verbale, dar și-au continuat călătoria. Documentele au fost transmise către laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizei și stabilirea legalității actelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"