NordNews
Avem ce spune

Doi polițiști din Ungheni au sălvat viața unui om

Doi polițiști din Ungheni au sălvat, la timp, un bărbat care a încercat să se sinucidă.

La 30 iulie 2020, în jurul orei orele 21.10, în Serviciul de gardă al IP Ungheni, a parvenit un apel telefonic, de la  o doamnă precum că a fost agresată fizic de către concubinul său, în vîrstă de 32 ani.
La fața locului s-a deplasat Echipa de patrulare și reacționare operativă al Inspectoratului de Poliție Ungheni în componența angajaților Serviciului de patrulare a Secției securitate publică. Ajungând la fața locului, femeia le-a comunicat angajaților poliției că, concubinul ei, a luat o funie dintr-o anexă auxiliară a casei și a spus că se duce să se sinucidă, deplasîndu-se în direcția fâșiei forestiere din marginea satului.
Echipajul poliției s-a deplasat promt în direcția indicată, ajungând în pădure, polițiștii au început să caute bărbatul. La scurt timp, în ajutor au venit și câțiva locuitori ai satului Gherman, raionul Ungheni. După 20 minute de căutări, bărbatul fost depistat strangulat de creanga unui copac, inconștient și fără careva semne de viață
La locul depistării persoanei, angajații poliției au tăiat rapid funia de care era legată persoana și au început ai acorda primul ajutor medical prin exerciții de resuscitare, masaj cardiac și respirație artificială.
Ca urmare a măsurilor de prim ajutor acordate de către angajații poliției, bărbatul a fost readus la viață. Ulterior, acesta a fost transportat la spital raionul Ungheni pentru îngrijiri medicale.

 
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"