NordNews
Avem ce spune

Doi primari oferă recompense generoase pentru găsirea copilului din Hîncești

Poliția, dar și mai mulți locuitori din municipiul Hîncești, au continuat căutările, inclusiv pe timp de noapte, ale lui Beniamin Osipciuc, băiețelul în vârstă de șase ani, dispărut pe 26 mai, curent. Între timp, doi primari au anunțat că sunt gata să ofere recompense generoase celor care ar putea oferi informații veridice despre locul aflării copilului, scrie Jurnal.md.

Primarul municipiului Hîncești, Alexandru Botnari, a anunțat ieri seara că împreună cu niște prieteni de-ai săi au decis să susțină căutările și să ofere împreună o recompensă în sumă de 300 de mii de lei celor care vor oferi informații despre locul aflării copilului, cu condiția că acesta este viu și nevătămat.
Totodată, și primarul de Bălți, Renato Usatîi, a promis o recompensă generoasă pentru informații despre locul aflării copilului. Într-un live pe facebook, Usatîi a declarat că oferă 10.000 de euro pentru orice informații despre locul unde s-ar putea afla copilul sau cine ar putea avea legătură cu dispariția lui și 20.000 de euro celui care oferă informații despre locul exact al aflării băiețelului de 6 ani.
„Poate cineva se teme sa ia legătura cu poliția, contactați-mă direct dacă aveți informații”, a spus Usatîi, îndemnându-i pe cei care știu ceva să-l contacteze direct pe facebook sau la numerele de telefon +373 607 40 893 și +373 607 40 897.
Amintim că în ziua dispariției, Beniamin Osipciuc, băiatul de 6 ani, era îmbrăcat într-un maiou galben, pantaloni verzi și șlapi de culoare roz.
Toată poliția din RM, inclusiv cea de Frontieră, rudele, dar și oameni din localitate sunt în căutarea copilului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"