NordNews
Avem ce spune

Doliu în Armata Națională. O psihologă de 32 de ani a pierdut lupta cu COVID-19

Ministerul Apărării al R. Moldova anunță decesul locotenentului, Olga Prokopenko, care a îndeplinit serviciul militar în calitate de psihologă. „Femeia a pierdut lupta cu inamicul invizibil Covid-19”, menționează Ministerul Apărării, scrie deschide.md

Doliu în Armata Națională… Cu profund regret anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre Olga Prokopenko. Femeia a pierdut lupta cu inamicul invizibil Covid-19, lăsând multă durere și tristețe în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o. Olga avea doar 32 de ani și deținea gradul de locotenent. A îndeplinit serviciul militar în calitate de psihologă în Regimentul de Stat Major ”General de brigadă Nicolae Petrică” și a consiliat sute de militari, care au avut nevoie de ajutorul ei. Un profesionist de excepție și un om cu inimă mare – așa rămâne Olga în memoria noastră. Dumnezeu a luat-o prea devreme din această lume.  Ministerul Apărării exprimă sincere condoleanțe familiei și rudelor. Zbor lin spre cer, Olga!”, notează Ministerul Apărării.

„Olga a fost psihologul care a consiliat sute de militari, care au avut nevoie de ajutorul ei. Un profesionist de excepție și un OM cu inimă mare – așa va rămâne în memoria noastră”, a scris ministrul Alexandru Pînzari pe pagina de Facebook.

În memoria locotenentei Olga Prokopenko, vineri, 2 octombrie, în Armata Națională va fi declarată Zi de doliu, iar drapelele vor fi coborâte în bernă în toate garnizoanele militare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"