NordNews
Avem ce spune

Donald Trump a greșit numele soției sale, într-un mesaj postat pe Twitter

Donald Trump face gafă după gafă în relația cu Melania. Este cunoscut faptul că după numeroasele scandaluri sexuale în care este implicat președintele SUA, soția acestuia refuză și să-l mai țină de mână la ceremoniile oficiale. Acum, Trump i-a greșit numele într-un mesaj postat pe Twitter, scrie The Sun.
Donald Trump a vrut să facă un gest frumos și să-și mai spele din păcate. Așa că s-a hotărât să posteze un mesaj pe Twitter în care să le mulțumească americanilor pentru sprijinul acordat în timpul intervenției chirurgicale la rinichi, suferită de Prima Doamnă a SUA. Însă în loc să scrie Melania – numele soției lui, a tastat Melanie – corespondentul englezesc al acestuia.
Utilizatorii Twitter au sesizat imediat greșeala și l-au taxat pe președintele american.
„Este minunat să o avem din nou la Casa Albă pe incredibila noastră Primă Doamnă. Melanie se simte foarte bine. Mulțumim pentru toate rugăciunile și mesajele de bine”, a scris Trump pe Twitter.
„Minunat. Spune-ne mai multe despre această Melanie”, s-au sesizat imediat cei care îi urmăresc pagina de pe cunoscutul site de socializare.
Melania Trump, în vârsta de 48 de ani, a suferit, săptămâna trecută, o intervenție chirurgicală la Spitalul Militar Walter Reed din Bethesda din Maryland.
Sursă: Deschide.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"