NordNews
Avem ce spune

Donald Trump apare purtând mască în public pentru prima dată

Pentru prima oară de la începutul pandemiei, președintele Donald Trump a purtat o mască de protecție în public. El a mers la un spital militar de lângă Washington ca să discute cu militarii aflați acolo în îngrijire, dar și cu medicii și asistenții, scrie digi24.ro
Președintele american a spus că într-un asemenea loc, protecția este necesară.
Nu a fost orice mască, ci una personalizată, albastru închis, în ton cu costumul, și cu sigla prezidențială brodată într-o parte.
Donald Trump a spus că el niciodată nu a fost împotriva măștilor, ci doar că trebuie purtate la momentul potrivit.
Cu alte ocazii, Donald a declarat că nu va purta mască și chiar l-a luat peste picior pe rivalul său din alegerile prezidențiale, democratul Joe Biden, când acesta a apărut în public purtând mască. Atitudinea liderului de la Casa Albă pare să se fi schimbat însă de săptămâna trecută, când a declarat la Fox News că este total de acord cu măștile și chiar îi place cum arată când poartă mască.
Unul dintre prietenii săi politici, președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, care avea poziții sceptice în privința coronavirusului, s-a îmbolnăvit de COVID-19.
Statele Unite au înregistrat un nou record de cazuri zilnice. 66.000 de oameni au avut teste pozitive în ultimele 24 de ore. Numărul total al îmbolnăvirilor a trecut de 3,3 milioane, dar a scăzut numărul deceselor.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"