NordNews
Avem ce spune

Donald Trump consideră că democraţii sunt responsabili pentru blocarea parţială a activităţii Guvernului

Preşedintele american Donald Trump a declarat joi că democraţii sunt responsabili pentru blocarea parţială a activităţii guvernamentale, afirmând că liderii Partidului Democrat ar fi trebuit să răspundă unei propuneri pe care acesta a făcut-o în urmă cu cinci ani, transmite mediafax.ro.
Administraţia federală a Statelor Unite s-a închis parţial sâmbătă, în urma unui impas privind bugetul de finanţare pentru zidul cerut de preşedintele Trump.
Liderul de la Casa Albă insistă că Statele Unite au nevoie de un astfel de zid pentru a combate „criminalitatea la scală largă” şi a cerut cinci miliarde de dolari care să fie incluşi într-un proiect guvernamental de finanţare a următoarei etape în construirea zidului.
Membrii democraţi ai Congresului au declarat că nu vor susţine această propunere, numind-o o mişcare politică şi o pierdere de bani.
Donald Trump a declarat marţi că blocarea parţială a Guvernului federal va continua până se va găsi o soluţie privind finanţarea construcţiei zidului de la frontiera cu Mexicul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"