NordNews
Avem ce spune

Dorin Chirtoacă pleacă din politică

Liderul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, a anunțat colegii din partid că pune punct activității politice. Despre aceasta a scris consilierul municipal Veronica Herța, într-o postare pe o rețea de socializare. 

„Ieri, când ne-a anunțat despre decizia luată, am întrebat doar dacă nu îi pare rău după atâta efort și străduință să dea mânile în jos? Răspunsul a fost scurt:

– Mie nu îmi este rușine să mă uit la mine în oglindă! Am reușit să fac multe chiar și în acele condiții, am rezistat multora….

Oglinda …. ea este cea cu care suntem unul la unul și în care fie ai, fie nu puterea să te uiți singur la tine”, a scris în postarea sa Veronica Herța.

„Am fost și rămân în echipa lui Dorin Chirtoacă, chiar dacă am avut propuneri de a trăda, de a pleca, de a lovi în spate.. am ales să rămân alături. Rămân alături chiar dacă trădarea deja a devenit o normă şi o “mândrie” în Republica Moldova. Rămân alături pentru că prietenia și bunul simț nu înseamnă funcții sau alte foloase, rămân alături pentru că știu sigur că nu există un alt politician de talia lui care să iubească la fel de mult acest pamânt și oamenii la fel ca dânsul”, a mai adăugat consiliera municipală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata