NordNews
Avem ce spune

Dosarul deputatului Denis Ulanov, vizat în ”frauda bancară”, trimis în judecată

Procuratura Anticorupție a anunțat vineri, 30 iulie, că a finalizat și expediat în judecată cauza penală în care deputatul Denis Ulanov este acuzat de ”escrocherie” și ”spălare de bani”, ambele infracțiuni săvârșite în proporții deosebit de mari și în interesele unei asociații criminale. Rechizitoriul cuprinde 630 de file, iar întreg probatoriul însumează 81 de volume, scrie Cotidianul.

Respectiva cauză penală face parte din dosarul denumit generic ”Frauda bancară”, iar pentru recuperarea prejudiciului cauzat prin comiterea infracțiunii, procurorii au instituit sechestre pe bunurile acestuia estimate la peste 9.7 milioane de lei.

Amintim că, acum patru luni, la cererea procurorului general Alexandr Stoianoglo, Parlamentul i-a ridicat deputatului imunitatea parlamentară. Inculpatul pledează nevinovat și este cercetat în libertate.

Precizăm că, într-un an și jumătate, Procuratura a întors la 180 de grade anchetele anterior dosite și mimate în dosarul ”Frauda bancară”, perioadă în care procurorii au finalizat și expediat în judecată zeci de dosare și persoane intangibile până nu demult.

 

1 Comentariu
  1. […] PP „ȘOR” Denis Ulanov a venit cu un comentariu, după ce Procuratura Anticorupție a anunțat că a finalizat și expediat în judecată cauza penală în care parlamentarul este acuzat de „escrocherie” și „spălare de bani”, scrie […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata