NordNews
Avem ce spune

Dosarul Tauber nu trece la o altă instanță. CSJ a respins cererea de strămutare

Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a respins cererea de strămutare a dosarului Marinei Tauber de la Curtea de Apel (CA) Bălți la o altă instanță. Dosarul candidatei Partidului Politic „ȘOR” pentru funcția de primar revine la Curtea de Apel Bălți. Ședința va începe la ora 02.00. 

Amintim că, ieri, după aproape 24 de ore de confruntări, candidatului Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a fost eliminată din cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Decizia a fost pronunțată de magistrata  Judecătoriei Bălți, Natalia Costaș. Tauber a fost acuzată că a cheltuit bani, pe care nu i-a declarat, pentru a-i hrăni pe simpatizanții care au susținut-o în campanie electorală.

Imediat după decizia judecătoriei, Marina Tauber a declarat că va mereg la Curtea de Apel Bălți, pentru a-și face dreptate.

Avocații Marinei Tauber, candidata la funcția de primar de Bălți, au cerut recuzarea completului de judecători și strămutarea dosarului la altă Curte de Apel. Cererea a fost depusă la Curtea Supremă de Justiție.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata