NordNews
Avem ce spune

Două automobile au luat foc în Noaptea Învierii. Care a fost cauza

Două automobile au luat foc în Noaptea Învierii. Primul caz a avut loc în localitatea Ciorescu din raionul Criuleni, unde un bărbat în vârstă de 27 de ani a adormit în mașină cu lumânarea aprinsă. În al doilea caz, o mașină de model Skoda Fabia a luat foc în Capitală, după ce a fost lăsată o candelă aprinsă în interiorul acesteia.


Prima mașină de marca Toyota Corolla a fost mistuită de flăcări. Bărbatul a suferit arsuri de gradul II la membrele superioare și a fost preluat de serviciul de asistență medicală, dar a refuzat spitalizarea. Totul s-a întâmplat în jurul orei 01:48.

Cel de-al doilea incendiu s-a produs în jurul orei 3:30, pe strada Vlaicu Pârcălab nr. 44 din Capitală Mașina a suferit distrugeri în proporție de 70%, dar nimeni nu a avut de suferit.

Circumstanțele ambelor cazuri urmează a fi stabilite.

Pompierii îndeamnă oamenii să supravegheze strict sursele de foc deschis, cum ar fi candelele și luminările, și să sune Serviciul 112 în caz de situații de risc. În ultimele 24 de ore, angajații IGSU au intervenit în 26 de situații de risc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"