NordNews
Avem ce spune

Două concerne germane interesate de dezvoltarea Aeroportului Internațional Mărculești

Noi posibilitățile de dezvoltare pentru Aeroportului Internațional Mărculești  cu implicarea concernelor internaționale,  au fost discutate ieri, 7 mai, în cadrul întrevederii premierului Pavel Filip cu Dieter Posch, membru al Consiliului de Administrare al Aeroportului Frankfurt, ex-ministru pentru afaceri economice, transport și dezvoltare regională din Hessen, Republica Federală Germania.
Potrivit oficialilor, potențialul Aeroportului Internațional Mărculești poate fi valorificat prin implementarea unui sistem de management profesionist. În acest sens, partea germană s-a arătat dispusă să ofere experiența necesară pentru reformarea aeroportului și dezvoltarea serviciilor de transport aerian cargo și de pasageri la cel mai înalt nivel.  Datorită poziției geografice favorabile, aeroportul poate deveni un centru de afaceri capabil să asigure conexiunea dintre CSI și UE.
Prim-ministrul  Pavel Filip, a accentuat că Guvernul este interesat de realizarea acestui proiect și va menține în continuare o comunicare directă cu potențialii investitori.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"