NordNews
Avem ce spune

Două din cele patru persoane răpite de separatiștii din Tiraspol, ELIBERATE

Doi polițiști reținuți în data de 7 octombrie de către structurile de forță nerecunoscute din regiunea transnistreană, au fost eliberați. Anunțul a fost făcut de către așa-numitul minister de Externe de la Tiraspol.

Totodată, instituția precizează că la 7 octombrie 2020, structurile de forță de la Tiraspol au reținut un grup de persoane bănuit de comiterea mai multor infracțiuni în stânga Nistrului. Printre cei reținuți sunt și doi angajați ai Ministerului Afacerilor Interne de la Chișinău.

Reprezentanții așa-numitului minister susțin că, după ce președintele Igor Dodon a discutat cu așa-numitul lider de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, poliția transnistreană a decis să elibereze din arest preventiv doi polițiști moldoveni.

Amintim că, acum o zi un polițist din Florești a fost răpit de așa-numitele forțe transnistrene. Potrivit soției polițistului, acesta a fost sechestrat de câteva persoane care aveau cagule pe cap, cu haine care aveau inscripția „KGB”, a așa-numitului minister al securității de la Tiraspol, după care a fost urcat într-un automobil și dus într-o direcție necunoscută.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"