NordNews
Avem ce spune

Două femei, înjunghiate în satul Cubolta, Sîngerei. Făptașul s-a înjunghiat în inimă

Două femei au fost înjunghiate de un bărbat în vârstă de 40 de ani, în satul Cubolta, raionul Sîngerei,  vineri 9 octombrie. Potrivit informațiilor oferite de către IP Sîngerei , aceștia ar fi consumat împreună băuturi alcoolice,  după care,  între ei s-ar fi iscat o ceartă.

 

Conform informa’iilor oferite de oamenii legii, bărbatul a luat cuțitul și a înfipt într-o femeie de 68 de ani și în alta femeie de 64 de ani. Mai târziu, făptașul a mers acasă și s-a înjunghiat în regiunea inimii.

În urma leziunilor primite , toate trei persoane au fost transportate la spital. Pe acest caz a fost pornit o cauză penală. La moment se stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

3 Comentarii
  1. […] „Victimele sunt două femei de 60 și, respectiv, 70 de ani. Motivul pentru care a recurs la gest nu se cunoaște. Potrivit surselor avizate din cadrul Inspectoratului de Poliție Sângerei, bărbatul a atacat victimele cu un cuțit, iar după ce le-a rănit și-ar fi spintecat burta”, scrie Nord News. […]

  2. […] В пятницу, 9 октября, в селе Куболта Сынжерейского района 40-летний мужчина зарезал двух женщин. По информации Инспектората полиции Сынжерей, они якобы вместе употребляли спиртные напитки, после чего между ними вспыхнула ссора, передает nordnews. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata