NordNews
Avem ce spune

Două omoruri într-o singură seară: unul la Bălți și altul la Fălești

La Bălți și la Fălești au fost reținuți doi bărbați, suspectați de omor. În ambele cazuri, jertfele acestora au fost înjunghiate. Cazurile de omor au avut loc în seara de 16 ianuarie curent.
Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov, a relatat pentru NordNews mai multe amănunte despre aceste crime.
La Bălți, un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost omorât de amicul său. Ambii se aflau în ospeție, unde au consumat băuturi alcoolice în cantități mari. Fiind în stare avansată de ebrietate, bărbații s-au luat la ceartă. Suspectul, un bărbat de 60 de ani, „a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat jertfei o lovitură mortală în regiunea inimii”.
Apelul la poliție a fost înregistrat la ora 15:45. Pe cazul respectiv a fost pornită o cauză penală pe art. 145 al. 1, ce prevede închisoare de la 10 până la 15 ani. La momentul de față, suspectul este reținut pentru 72 de ore, până când vor fi clarificate toate circumstanțele omorului.
Cazul de de omor de la Fălești este și mai îngrozitor: tata și-a injunghiat fiul. Acesta din urmă a avut nenorocul să să fie prezent în momentul când a izbucnit un scandal între părinții săi. După ce tatăl, un bărbat în vârstă de 60 de ani, și-a lovit de câteva ori soția, fiul de 38 de ani a decis să intervină, ca să oprească bătaia. Atunci, tatăl său i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit de bucătărie în regiunea abdomenului. Bărbatul a decedat  la spital în urma  rănilor grave.
Poliția a deschis un dosar penal în conformitate cu articolul 201, al. 4, ce prevede de la 10 până la 15 ani de închisoare. Ca și în primul caz, suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, până când vor fi clarificate toate circumstanțele crimei.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"