NordNews
Avem ce spune

Două persoane au ajuns în reanimare după ce s-au intoxicat de la un încălzitor de apă conectat la o butelie de gaz

Un bărbat și o femeie s-au intoxicat aseară după ce au utilizat un încălzitor de apă conectat la o butelie de gaz. Cazul a avut loc în localitatea Târnova, raionul Edineț.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:03. La fața locului a intervenit un echipaj al serviciului de asistență medicală, care a stabilit că două persoane, un bărbat în vârstă de 42 de ani, dar și o femeie în vârstă de 35 de ani s-au intoxicat cu gaze.

Ajunși la fața locului, specialiștii au constat că oamenii s-au intoxicat cu gaze emanate de la un încălzitor de apă instalat în baie, conectat la o butelie.

Persoanele au fost trasportate la secția de reanimare a Spitalului Raional din Edineț pentru tratament. La moment, viața acestora este în afara pericolului.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează oamenii să fie foarte prudenți atunci când exploatează instalații conectate la gaze naturale. Salvatorii recomandă ca înaintea utilizării, acestea să fie supuse unei verificări minuțioase de specialiști. În cazul în care instalațiile au defecțiuni, oamenii sunt rugați să întrerupă exploatarea pentru a nu se supune riscului. În situații de urgență persoanele pot apela Serviciul 112.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"