NordNews
Avem ce spune

Dragoș Vicol respinge criticile formulate de CJI referitor la monitorizarea campaniei prezidențiale

Președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, respinge criticile formulate de Centrul pentru Jurnalism Independent în raportul de monitorizare a campaniei pentru cel de-al doilea tur al scrutinului prezidențial, transmite radiochișinău.md.

Solicitat de Radio Chișinău, el i-a acuzat, la rândul său, de influențe politice pe reprezentanții ONG-ului și că ar urmări agenda finanțatorilor lor.

„Noi am aplicat sancțiuni și nu putem fi acuzați că cei care au fost sancționați de noi nu au comis deloc abateri. Acuma, dacă trecem din punct de vedere chirurgical, că unii trebuiau mai tare, alții mai puțin, intrăm într-o zonă a speculativului, într-o zonă foarte subiectivă. Aceste intenții (n.r.: ale CJI) sunt marcate de un subiectivism cras și de executarea anumitor ”comendamente” din partea celor care finanțează respectivele structuri non-guvernamentale”, a afirmat Președintele Consiliului Audiovizualului.

CA mai are de prezentat raportul de monitorizare a campaniei pentru prezidențiale, referitor la cel de-al doilea tur de scrutin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"