Dragoste cu năbădăi, la Ocnița. Un tânăr și-a violat iubita, după ce aceasta l-a reclamat poliției

Un tânăr din Ocnița a fost condamnat la șapte ani de închisoare în penitenciar de tip închis după ce și-a bătut concubina, dar și a fost găsit vinovat de acțiuni perverse cu caracter sexual față de aceasta. Potrivit procurorilor, prin acțiunile sale, bărbatul de 29 de ani a dorit să se răzbune pe femeie după ce aceasta l-a reclamat Poliției.

Tânărul și-ar fi agresat fizic concubina, iar aceasta a scris o plângere la autoritățile polițienești din localitate. Însă, după depunerea acesteia, până la pedepsirea făptașului, femeia a fost constrânsă de către bărbat să continue să locuiască cu el, așa cum acesta a amenințat-o cu omorul.

Mai mult decât atât, pe parcursul a două săptămâni ale lunii iunie 2018, nemulțumit că concubina a depus plângere împotriva lui pentru violență domestică, făptașul și-a satisfăcut poftele sexuale în forme perverse, contra voinței ei, prin constrângere fizică și psihică. Totuși, victima a apelat și de această dată la oamenii legii pentru a-și apăra drepturile încălcate de către concubin.

Prin urmare, pentru faptele comise, la solicitarea Procuraturii Briceni, Judecătoria Edineț – sediul Briceni l-a condamnat pe inculpatul cu vârsta de 29 de ani – prin sentință definitivă – la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de 7 ani, pe care acesta o ispășește în penitenciar.

SURSA: deschide.md

leave a reply